Сподобалося: Митрополит Епіфаній знову завітає до Львова

17-18 серпня у Львові перебуватиме Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній. Фото dyvys.info.

17-18 серпня у Львові перебуватиме Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній. Фото dyvys.info.

Події
06 серпня 2019 11:32

17-18 серпня у Львові перебуватиме Митрополит Київський і всієї України Блаженніший Епіфаній – Предстоятель Православної Церкви України разом із єпископатом.

Його візит присвячений святкуванню 30-річчя відродження УАПЦ. 17 серпня о 13:00 запланована урочиста академія в Національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької, о 17:00 – всенічна відправа у Петро-Павлівській церкві, яка стала центром ІІІ відродження УАПЦ. На могилах Патріярха Димитрія та борців за волю України відбудеться панахида.

18 серпня о 9:00 у Свято-Володимирському храмі ПЦУ у Винниках відслужать святкову літургія, яку очолить Глава ПЦУ Митрополит Епіфаній спільно з духовенством Церкви. Спів будуть супроводжувати три хори, які протягом 30 років активно працювали для розвитку Православної Церкви.

Нагадаємо, 10 квітня до Львова вперше з офіційним візитом завітав глава ПЦУ Митрополит Епіфаній. Блаженніший привіз до міста Лева чудотворну ікону Матері Божої. 11 квітня Епіфаній поснідав із містянами у "Копальні кави" і зізнався, що Львів його дуже надихає.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах