Зайцем не прокатаєшся: у львівських трамваях і тролейбусах рахуватимуть пасажирів

У львівських трамваях і тролейбусах рахуватимуть пасажирів

У львівських трамваях і тролейбусах рахуватимуть пасажирів

Події
09 серпня 2019 16:14

Львівський електротранспорт обладнають пристроями, які рахуватимуть пасажирів. Для цього "Львівелектротранс" закупить 36 одиниць спеціальних автоматичних систем підрахунку. Відповідний тендер опубліковали на порталі Prozorro.

Такі системи марки Intranso Smart Counter встановлять у 18 трамваях та 18 тролейбусах міста – по дві на кожен міський маршрут. Над дверима салону встановлять невелику коробку, яка передаватиме дані на сервер в режимі онлайн з частотою оновлення не частіше 2 хвилин.

За словами  речника "Львівелектротрансу" Івана Боднара, система підрахунку працюватиме автономно, без втручання з боку водія чи персоналу транспортної компанії. Її встановлять для того, аби боротись з недоотриманням "виручки", повідомляє Tvoemisto.tv.

 "Завдяки системі можна буде отримувати актуальні й достовірні дані щодо пасажиропотоку, завантаженості транспорту на маршруті, інформацію про місце розташування транспортного засобу, а саме повністю контролювати роботу водія і кондуктора та проводити оптимізацію роботи транспортних засобів на маршруті", – каже він.  

Аукціон проведуть 27 серпня. Сама ж система має запрацювати вже у листопаді цього року.

Очікувана вартість обладнання становить 1 млн 789 тис. гривень. Кошти виділяють зі статутного капіталу комунального підприємства.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах