Брудно і смердить: львів'яни вимагають очистити два міські озера

Львів'яни вимагають очистити два міські озера

Львів'яни вимагають очистити два міські озера

Події
21 серпня 2019 15:51

Львів'яни вимагають очистити Алтайські озера та водойму на вулиці Симоненка. Відповідні петиції зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петиції.

За словами автора заяви про озера на Коновальця Олексія Столярова, потрібно ліквідувати скидання відходів у водойму, а також провести очищення та углиблення озер. Петицію зареєстрували 15 серпня, і станом на сьогодні вона має 111 підписів із 500 необхідних.

 "Стан Алтайських озер, що на вулиці Коновальця, є загрозливим. Декілька років робили невдалі спроби і марно витрачали кошти на очищення та облаштування берегу. На сьогодні, судячи з запаху та помутніння води, відбувається скидання відходів в одне з озер. Потрібно це ліквідувати, провести очищення та углиблення озер, модернізувати дамбу для налагодження протоку води, облаштувати берегову лінію", — йдеться у заяві. 

Водночас авторка іншої петиції Олена Логінова, просить очистити дно озера, що на вулиці Симоненка, оскільки воно дуже заросле. Звернення зареєстрували 9 серпня, і станом на зараз вона має 91 підпис.

Нагадаємо, мобільна хімічна лабораторія оприлюднила результати аналізів води в озерах Львова.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах