Одяг знайшли на березі річки: з'явилися подробиці загибелі 15-річного пластуна зі Львова

З'явилися подробиці загибелі 15-річного пластуна Андрія Федчишина.

З'явилися подробиці загибелі 15-річного пластуна Андрія Федчишина.

Події
27 серпня 2019 16:43

Рівненські правоохоронці розповіли подробиці загибелі 15-річного пластуна Андрія Федчишина. 

"Нещасний випадок стався у водоймі поблизу місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині. Трагічна подія трапилася вчора під час того, як Андрій разом із товаришами плавали у водоймі за кілометр від території з'їзду поза межами його програми", – ішлося тоді в повідомленні НСОУ Пласт.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник Головного управління Нацполіції Рівненської області Антон Крук, про те, що хлопець зник, повідомили його друзі.

"У той час в таборі були представники поліції та ДСНС, які проводили заняття з питань безпеки. Та й цілодобово поліцейські забезпечували охорону громадського порядку, тому що організатори табору зверталися ще напередодні. На місці події в той день була начальниця відділу ювенальної превенції Нацполіцїі області Ірина Чорна, до якої звернулися діти. Вони сказали, що зник їхній знайомий, а на березі річки знайшли одяг", – говорить Антон Крук.

Відтак про подію повідомили за номером 102. Слідчо-оперативна група на місці події разом з водолазами знайшла хлопчика мертвим.

"Наразі розслідування встановлює, чи він був ще безпосереднім учасником табору в той день, чи ні. Наприклад, організатори нам кажуть, що хлопець у той день вже не був як учасник табору. Тому вивчають питання: чи несуть за нього відповідальність організатори табору, де він перебував, чи ні", – каже представник поліції.

Нагадаємо, Андрій Федчишин потонув 21 серпня.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах