З-під завалів подзвонила дитина: під уламками будинку у Дрогобичі залишається шестеро людей

Під уламками будинку у Дрогобичі залишається шестеро людей.

Під уламками будинку у Дрогобичі залишається шестеро людей.

Події
28 серпня 2019 15:31

Під завалами будинку у Дрогобичі можуть бути шестеро осіб. Про це повідомила співробітниця відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області Іванна Кутна.

За її словами, раніше повідомлялося, про п’ятьох людей. 

Рятувальникам, які розбирають завали будинку у Дрогобичі, повідомили про дитину, яка змогла подзвонити до батька з-під уламків будівлі, повідомляє ТСН.

Зазначається, що про дитину співробітникам ДСНС повідомив чоловік у шоковому стані.

"Зараз в лікарнях вже перебувають семеро постраждалих, з них троє дітей. Також є інформація про двох загиблих – це 62-річний чоловік і 43-річна жінка", – розповіла Кутна. 

За інформацією правоохоронців, попередня причина трагедії у Дрогобичі  – "порушення нормального функціонування об'єктів житлово-комунального господарства". 

"Будинок зруйновано, причини ще з‘ясовуються, схоже на обвал (створені проблеми з підпірними стінами, помилки при будівництві ще у 60-х)", – на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. 

"Наші зусилля спрямовані на те, щоби повністю розібрати завали до рівня першого поверху і переконатися, що під ними немає людей", – розповів начальник сектора зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев. 

За його словами, що залучені рятувальники із суміжних з Дрогобичем районів, а також приїхали співробітники ДСНС зі Львова та Києва, які спеціалізуються на пошуку людей під завалами. 

"Цілий під'їзд зруйнований. Зараз суміжні квартири повністю відселені, цим займаються органи місцевої влади. Визначено готель, де вони проживатимуть. Організовано місце, де вони будуть харчуватися", – зазначив він. 

Додамо, що територія, де стався обвал нині огороджена. Довкола зібралися сотні містян. Вони моляться, аби людей з-під завалів дістали живими. 

Нагадаємо, у ніч проти 28 серпня у місті Дрогобич на Львівщині стався обвал у багатоквартирному будинку. Загинули дві людини, семеро – у лікарні, серед них – четверо дітей. Ще шестеро – можуть бути під завалами. "Львівгаз" не пов'язує обвал у будинку з вибухом побутового газу. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах