"Це вам не бордель": у Львові господиня жорстоко побила студенток і вигнала з квартири

У Львові розлючена власниця квартири побила дівчат-студенток. Фото умовне.

У Львові розлючена власниця квартири побила дівчат-студенток. Фото умовне.

Події
03 вересня 2019 09:31

У мережі активно поширюють відео, на якому розлючена власниця квартири зі Львова б’є дівчат-студенток, супроводжуючи процес лайкою і криками.  

На записі чітко видно господиню, яка приїхала на квартиру та влаштувала гучний скандал. Спочатку вона свариться з другом дівчат на вулиці, а потім, зайшовши у приміщення, кричить на студенток і розкидає їхні речі. Одну з дівчат жінка б’є ногою у живіт, та падає. Мама власниці квартири намагається стримати розлючену доньку...

Обережно, відео містить лайку! Відео 18+

Жінка звинувачує квартиранток у тому, що вони нібито "перетворили житло на бордель" і зіпсували їй меблі. Коли студентки кажуть, що напишуть на неї заяву у поліцію, власниця заявляє: "Мені по**й твоя заява, тварь погана".


Що сталося


Мама постраждалого хлопця Людмила, який є другом дівчат, і з яким жінка сварилась на подвір'ї, розповіла у коментарі журналістам 24 каналу, як усе сталося. За словами жінки, її син приїхав допомогти подругам перевезти речі на іншу квартиру.

У мережі активно поширюють відео, на якому розлючена власниця квартири зі Львова б’є дівчат-студенток, супроводжуючи процес лайкою і криками.

Розлючена власниця квартири зі Львова б’є дівчат-студенток, супроводжуючи процес лайкою і криками.

Так, 16-річна та 17-річна подружки знайшли це житло на вулиці Богдана Хмельницького ще 3 липня, коли приїхали вступати до Львова в училище. Вони домовилися орендувати її протягом двох років. Проте, згодом студентки знайшли квартиру на Сихові, яка були ближче їм до навчального закладу.

Дівчата попередили власницю, що будуть з'їжджати. Тоді до них без попередження прийшла її мама, і вимагала, аби дівчата негайно покинули квартиру, хоча вона була оплачена до 3 вересня. Згодом на підмогу приїхала сама власниця.


Найбільше знущалася над сиротою


Спочатку господиня накричала на хлопця, який чекав подруг на вулиці, і навіть роздерла нігтями йому руку. Потім прийшла до дівчат і одразу запитала: "Хто з вас сирота?".

За словами Людмили, дівчинка, яку власниця била, і справді сирота – у неї помер тато і вона живе з бабцею. Тому, ймовірно, власниця і вирішила "знущатися саме на нею", бо ніхто не заступатиметься.

Власниця злощасної квартири на Богдана Хмельницького вже написала у поліцію заяву на дівчат. Вона звинувачує їх у псуванні меблів та речей у квартирі. Проте, батьки і рідні дівчат також написали заяву на власницю квартири за їх побиття.

Нагадаємо, у Львові жінка привселюдно знущалася над чоловіком з інвалідністю: била шокером і ногами. Перехожу, яка зробила їй зауваження, теж відлупцювала: відео.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах