До Львова з любов’ю: SOVA запрошує на 5-річчя свого львівського магазину

Новина - Події - До Львова з любов’ю: SOVA запрошує на 5-річчя свого львівського магазину

Новина - Події - До Львова з любов’ю: SOVA запрошує на 5-річчя свого львівського магазину

Події
12 вересня 2019 15:17

5 років тому народився він, наш найбільший та безмежно коханий флагманський магазин у Львові. Тоді ми не знали, що на нас чекає попереду, яким буде наше спільне майбутнє, але були готові дарувати йому всю свою любов та натхнення.

До Львова з любов’ю: SOVA запрошує на 5-річчя свого львівського магазину фото


Сьогодні ми знаємо точно – нам є, що святкувати. Перший, найменший ювілей найбільшого магазину SOVA – це історія про десятки сміливих колекцій, сотні задоволених клієнтів, здивування та захват туристів, які вперше відкрили для себе сучасне ювелірне мистецтво України. Ми пишаємося та тішимося з того, як швидко затвердилася та розквітла SOVA у Львові. Адже 5 років - так мало і водночас так багато для любої дитини.

Ми хочемо подякувати всім львів'янам за те, що відкрили нам свої серця та довірили свої найважливіші моменти. Хочемо подякувати місту, яке дозволило SOVA стати частиною своєї модної історії. На честь 5-річчя нашого магазину ми влаштовуємо свято і запрошуємо всіх наших нинішніх і майбутніх друзів – знайомитися, розважатися, пити шампанське та приміряти прикраси.

З 13 по 16 вересня включно у львівській SOVA за адресою проспект Свободи, 7 діятимуть знижки до 35% на авторські колекції, каблучки, обручки та ланцюжки. Першим 5 клієнтам ми подаруємо сертифікати на 1000 гривень, а всім, хто завітає пізніше та зробить покупку – на 200 грн.

До Львова з любов’ю: SOVA запрошує на 5-річчя свого львівського магазину фото 1

Неможливо уявити жоден день народження без шампанського, солодощів та музики, тому ми вже охолоджуємо пляшки, складаємо плейліст і рахуємо години до зустрічі з вами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах