Гірко: кількість отруєних на весіллі у львівському ресторані збільшилася майже вдвічі

Кількість отруєних на весіллі у львівському ресторані збільшилася майже двічі. Фото умовне. Фото Sinatra/Facebook.

Кількість отруєних на весіллі у львівському ресторані збільшилася майже двічі. Фото умовне. Фото Sinatra/Facebook.

Події
17 вересня 2019 13:07

Кількість отруєних на весіллі у львівському ресторані "Сінатра" збільшилася майже удвічі — за допомогою до медиків вже звернулися семеро людей. Усі вони нині перебувають на лікуванні у Львівській обласній інфекційній лікарні. 

За інформацією медиків, постраждалих може бути значно більше, адже гуляли на весіллі майже 80 осіб. 

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що упродовж 15-16 вересня до обласної інфекційної лікарні госпіталізовано чотирьох осіб із симптомами гострого ентероколіту. Усі вони 14 вересня святкували весілля у ресторані "Сінатра". 

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом масового отруєння людей. Щоправда, провести необхідні обстеження у ресторані поки що не вдалося. За інформацією zaxid.net, заклад працює лише за умови попереднього замовлення. Нині він зачинений, тож залишків їжі, звісно ж, немає. Власник поїхав до Тернополя. 

Нагадаємо, 9 червня у ресторані "Червона Рута" у Львові святкували весілля 100 людей. Станом на ранок 11 червня за допомогою звернулися 39 осіб. Ближче до обіду їхня кількість зросла до 45. У закладі зафіксували численні порушення вимог санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продукті. Також до лікарні почали звертатись відвідувачі, які обідали тут 9 та 10 червня, святкували хрестини та причастя. Станом на вечір 12 червня зареєстровано 55 хворих, згодом — 63. Ресторан закрили. Фахівці зазначають, що заклад не був зареєстрованим, тобто працював самовільно. За результатами досліджень причиною отруєння людей стала сальмонелла. Її виявили у курятині.

ТОП закладів Львова, де масово труїлися відвідувачі.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах