Авіатроща біля Львова: стали відомі імена загиблих

В авіакатастрофі, яка сталася 4 жовтня, загинуло 5 осіб.

В авіакатастрофі, яка сталася 4 жовтня, загинуло 5 осіб.

Події
04 жовтня 2019 16:02

В авіакатастрофі, яка сталася 4 жовтня поблизу львівського аеропорту, офіційно загинуло 5 людей.

Серед загиблих командир Віталій Степаненко, Маєвський Ігор, який був помічником командира, а також Кузьменко Юрій - штурман, Завадюк Ігор - бортовий технік і Кириленко Володимир – радіооператор, повідомляє ТСН. Чоловіків буквально затисло вантажем, який знаходився в літаку.

Вижити вдалося двом інженерам Шахову Олегу та Амелькіну Андрію, а також ще одному бортовому техніку Корякіну Андрію. За їхні життя зараз борються лікарі. Відомо, що всі, кому вдалося уціліти, перебували у носовій частині літака, коли той впав.

Зокрема зазначається, що неподалік авіатрощі розташовані житлові будинки і багатоповерхівки. Літак дивом уникнув зіткнення з ними.

Нагадаємо, 4 жовтня у селі Сокільники, за 1,5 кілометра від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту імені Данила Галицького "Львів", впав літак Ан-12 #UR-CAH авіакомпанії "Україна Аероальянс" чартерного вантажного рейсу #UKL4050. Він здійснював перевезення вантажу з аеропорту Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина) та мав приземлитись у львівському аеропорту на дозаправку. На час падіння у літаку перебувало восьмеро членів екіпажу. П'ятеро з них загинули, троє – у лікарні.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах