Авіакатастрофа біля Львова: з'явилась нова інформація про стан потерпілих

Лікарі розповіли про стан потерпілих у авіатрощі 4 жовтня

Лікарі розповіли про стан потерпілих у авіатрощі 4 жовтня

Події
05 жовтня 2019 14:59

Лікарі розповіли про стан потерпілих, яких госпіталізували після падіння літака 4 жовтня поблизу Львова. Сьогодні, 5 жовтня, стан двох потерпілих стабільний, третій перебуває в реанімації.

Як повідомили VG Львів у пресслужбі міської ради, станом на 10:00 ранку, двоє постраждалих перебувають у стані середньої важкості з позитивною динамікою. Їх учора під вечір було переведено у травматологічне відділення.

Стан третього постраждалого залишається важким. Він переніс операцію, перебуває у свідомості, але у реанімаційному відділенні. Пацієнти перебувають під постійним наглядом. Їм надається вся необхідна допомога. 

"Андрія Корякіна та Олега Шахова перевели у травматологічне відділення, стан середньої важкості. Андрій Амелькін знаходиться у реанімації, стан важкий", — написав у себе на сторінці у мережі Facebook міський голова Львова Андрій Садовий.

Стан двох потерпілих в авіатрощі стабільний, третій перебуває в реанімації.

Стан двох потерпілих в авіатрощі стабільний, третій перебуває в реанімації.

Нагадаємо, 4 жовтня у селі Сокільники, за 1,5 кілометра від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту імені Данила Галицького "Львів", впав літак Ан-12 #UR-CAH авіакомпанії "Україна Аероальянс" чартерного вантажного рейсу #UKL4050. Він здійснював перевезення вантажу з аеропорту Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина) та мав приземлитись у львівському аеропорту на дозаправку. На час падіння у літаку перебувало восьмеро членів екіпажу. П'ятеро з них загинули, троє – у лікарні.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах