Не змовчав: у львівському трамваї підрізали чоловіка

У Львові поранили ножем чоловіка у трамваї

У Львові поранили ножем чоловіка у трамваї

Події
14 жовтня 2019 13:05

Вчора, 13 жовтня, у Львові поранили ножем чоловіка у трамваї №8. Він перебуває у реанімації. Про це повідомила речниця ГУ Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська.

У Сихівський відділ поліції о 17:55 звернулися медики з інформацією про те, що у реанімаційне відділення з діагнозом "проникаюче поранення грудної клітини зліва" госпіталізували 45-річного львів’янина.

За інформацією правоохоронців, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками "Кінотеатр Довженка" – "Верхній Шувар" у період між 16:10-16:30. Як пояснив поранений, він побачив, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм. Один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину або може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просять телефонувати на оперативну лінію 102.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах