Вигуляй двоколісного: львів'ян запрошують на велопробіг

Вулицями Львова проїдуть велосипедисти

Вулицями Львова проїдуть велосипедисти

Події
25 жовтня 2019 16:18

У суботу, 26 жовтня, вулицями Львова проїдуть велосипедисти. Усіх охочих запрошують приєднатись до заїзду в межах кампанії "Безпечні дороги". 

Як повідомили VG Львів у пресслужбі Львівсьокої облдержадміністрації, виїзди відбуватимуться о 10:00 з таких локацій:

  • вул. Богдана Хмельницького 273 (магазин "Рукавичка") за маршрутом: (вул. Богдана Хмельницького–вул. Липинського–проспект Чорновола–проспект Свободи–площа Ринок–Парк на Валах);
  • кінотеатр Довженка (проспект Червоної Калини, 81) за маршрутом: (проспект Червоної Калини–вул. Стуса–вул. Зелена–Парк на Валах);
  • мотосалон "Мотозавод" (вул. Городоцька, 174) за маршрутом: (вул. Городоцька–вул. Виговського–вул. Любінська–вул. Коновальця–вул. Коперника–площа Ринок–Парк на Валах).

Фінішуватимуть велосипедисти об 11:30 у парку на Валах (вул. Винниченка 18). Також тут запропонують велосипедистам випробувати алкоокуляри на маніпуляційному килимку, які імітують стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння і спотворюють сприйняття навколишнього середовища. 

За інформацією Tvoemisto.tv, речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій повідомила, що за маршрутами велопробігу можливе ситуативне перекриття руху.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах