У Львові розшукують свідків нападів на двох жінок: фото, відео

У Львові розшукують свідків нападів на двох жінок, яких молодик знічев'я вдарив у обличчя 30 листопада.

У Львові розшукують свідків нападів на двох жінок, яких молодик знічев'я вдарив у обличчя 30 листопада.

Події
03 грудня 2019 15:22

У Львові розшукують свідків нападів на двох жінок, яких молодик знічев'я вдарив у обличчя 30 листопада. Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. 

"Працівниками поліції встановлюються свідки та очевидці хуліганських дій особи, яка нанесла тілесні ушкодження двом жінкам 30.11.2019 за адресами місто Львів, вул. Степана Бандери і вул. Коперника. Всім, кому щось відомо саме по моменту нападу, чи став свідком даної ситуації, звертатися за номером 0934201006", – написав Зінкевич. 

У Львові розшукують свідків нападу на двох жінок, яких молодик знічев'я вдарив у обличчя 30 листопада. Фото Ігор Зінкевич.

У Львові розшукують свідків нападів на двох жінок, яких молодик знічев'я вдарив у обличчя 30 листопада. Фото Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, 30 листопада на пішохідному у Львові молодий чоловік вдарив в обличчя 53-річну жінку, яка з песиком на руках переходила дорогу. Від удару вона впала і вдарилася головою об бруківку. 

"За фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до п’яти років. Проводиться досудове розслідування", – йдеться у повідомленні поліції.

Як стало відомо пізніше, того дня від молодика постраждала ще одна жінка, віком 58 років.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах