Дітям не шкода: у львівських дитсадочках виявили фальсифіковане масло

Із львівських дитсадків вилучили фальсифіковане масло

Із львівських дитсадків вилучили фальсифіковане масло

Події
13 грудня 2019 13:34

У львівських дитячих садочках вияивли понад 200 кілограмів фальсифікованого масла. Про це VG Львів повідомили у Держпродспоживслужбі Львівської області.

Під час планової перевірки спеціалісти прийшли у ясла-садок №33, де відібрали на пробу вершкове селянське масло 72,6% жирності виробництва ДП "Старокостянтинівський молочний завод" та відправили у Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації. Фахівці виявили у маслі  рослинні жири, що є неприпустимим. 

Заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Ростислав Волошин повідомив, що цю партію розвезли ще у 20 садочків Галицького району. Після перевірки всі 200 кілограмів вилучили. Масло у садочки постачало підприємство "Товарна База", пише Tvoemisto.tv.

Держпродспоживслужба у Львівській направила у Хмельницьку область, де й розташований маслозавод, звернення про перевірку виробника. Крім цього, управлінню освіти надалі не рекомендуватимуть купувати масло у цього виробника.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах