Розбив голову: у львівському кафе сільський голова жбурнув скляним графином в офіціантку

У Львові сільський голова жбурнув скляним графином в офіціантку. Фото умовне.

У Львові сільський голова жбурнув скляним графином в офіціантку. Фото умовне.

Події
14 грудня 2019 12:23

Сільський голова села Миколаїв, що неподалік Львова, жбурнув скляним графином у голову офіціантці. Про цей інцидент у на Фейсбук-сторінці спільноти "Варта 1" повідомила постраждала Ярина Кокор.

За її словами, 10 грудня, близько 11:00 ранку, у кафе "Чебуречна" на вулиці Богдана Хмельницького, 166, у Львові увійшов клієнт. Він замовив коньяк, а потім ще хотів замовити шашлик. Коли чоловік почув, що шашлик закінчився неабияк розлютився.

"Я сказала, що немає шашлика і повернулася наливати пиво. Коли наливала пиво, то відчула різкий біль в голові. Почула що щось розбилося. Він кинув мені в голову графином", – розповіла офіціантка Ярина.

Після цього жінка одразу викликала поліцію. Ярина Кокор розповіла, що клієнт продовжував поводитись агресивно навіть після приїзду поліції.

"Він кричав до поліцейських і до мене, запитував, чи ми знаємо, хто він такий? Поліція його забрала до відділку, а я поїхала до лікарні знімати побої. Згодом до мене в лікарню приїхали правоохоронці, вони вже встановили особу нападника і сказали писати заяву на Івана Васильовича Савчака", – розповіла ZAXID.NET Ярина Кокор.

Нині офіціантка проходить судово-медичну експертизу. Попередньо медики, які приїздили на місце інциденту встановили жінці діагноз – забій м’яких тканин кореневої частини голови зліва.

У пресслужбі Національної поліції Львівщини підтвердили, що такий інцидент був. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за стеттею 125 ККУ, йдеться про умисне легке тілесне ушкодження.

Зазначимо, що 51-річний Іван Савчак є сільським головою села Миколаїв Пустомитівського району із 2015 року. 

Нагадаємо, у Львові відкрили перший у Європі ресторан без офіціантів і касирів AppFood. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах