Любов зла: 18-річний львів'янин намагався вчинити самогубство

У Львові 18-річний юнак намагався вчинити самогубство

У Львові 18-річний юнак намагався вчинити самогубство

Події
17 грудня 2019 09:25

У Львові 18-річний юнак намагався покінчити життя самогубством. Він збирався стрибнути з висоти через сварку з коханою дівчиною. 

Як повідомили VG Львів у патрульній поліції Львівщини, інцидент стався ввечері 15 грудня на вулиці Широкій у мікрорайоні Левандівка. Чоловік, що живе у будинку на цій вулиці, помітив через вікно, що у сусідньому будинку на 14 поверсі сидить звісивши ноги з перил і очевидно хоче стрибнути молодий чоловік. Він і зателефонував у поліцію.

"Патрульні побачили на балконі силует у білій куртці та почули нецензурні вигуки. Інспектори піднялися на 12 поверх ліфтом, а ще два – пішки, аби не злякати невідомого. На загальному балконі найвищого поверху стояли два хлопці і емоційно спілкувалися. Юнак у білій куртці, побачивши поліцейських, різко зробив спробу перелізти через поручень балкону. Патрульні зрозуміли, що діалогу не буде і треба діяти негайно. Інспектори різко підбігли до нього і зняли перил", — повідомили інспектори.

Самогубець ймовірно був нетверезим і поводився агресивно. Тому на нього вдягнули наручники. Хлопець сказав, що не бачить сенсу жити далі. Напередодні він посварився зі своєю дівчиною. Другим хлопцем поруч з ним був його 16-річний друг, який намагався його відмовити від суїциду.

На місце прибули медики, які у супроводі друга і дівчини, яка теж приїхала на місце події, доставили хлопця у лікарню для консультації психіатра.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах