Для успіху і благополуччя: 7 справ, які неодмінно слід зробити до Нового року

Поради, що потрібно зробити до Нового року

Поради, що потрібно зробити до Нового року

Події
18 грудня 2019 12:27

До Нового 2020 року залишилися лічені дні, тому варто чимдуж подбати про те, щоб зробити його максимально успішним для себе. Здавна львів’яни вірили, що перед настанням нового року потрібно позбутися старих речей, поганих думок і боргів.

VG Львів точно знає, що потрібно зробити перед зустріччю з наступаючим роком, аби він був вдалим.  

Перед різдвянами святами варто традиційно позбутися негативу

Перед різдвянами святами варто традиційно позбутися негативу


Віддайте борги


Розпочати новий рік без фінансових проблем допоможуть борги, а точніше прощання з ними. Дуже важливо роздати гроші всім, у кого ви їх позичали. Так, як борги мають погану особливість – вони вміють накопичуватися, змушуючи вас нервувати і постійно думати про те, що ви комусь щось винні.


Пробачте і відпустіть образи


Брати з собою в новий рік образи вкрай не варто. Ця важка ноша буде душити вас і відволікати від важливіших думок. Саме тому краще вибачити і відпустити лихе. Слід усвідомити, що кожна людина може зробити помилку, але витрачати на це свою енергію і сили точно не варто.


Позбавтеся старих речей


Кожен в дому має якийсь непотріб, який збирає пил і ніхто ним не користується. Це може бути зламаний міксер, розтягнутий светр, порваний коц, надщерблений посуд, старі газети. Такі речі ніколи не потібно зберігати, а наближення нового року якраз хороша нагода викинути їх і очистити свій дім. А ще краще віддати потребуючим. Кажуть, що в такий спосіб звільняється місце для нових і потрібних речей.

Поради, що потрібно зробити перед зустріччю з наступаючим роком, аби він був вдалим

Поради, що потрібно зробити перед зустріччю з наступаючим роком, аби він був вдалим


 Спробуйте щось нове


Знайдіть минулорічний перелік ваших бажань і реалізуйте бодай одне. Ви давно хотіли нову стрижку, відвідати запальну вечірку чи спробувати якийсь делікатес - зробіть це. Такі зміни підштовхнуть вас на нові звершення і обов’язково покращать настрый. Ныколи не чекайте, що за вас хтось робитиме непередбачувані вчинки, дивуйте самі.


Зробіть добру справу


Ніхто не зробить для вас чарівної казки, поки ви самостійно не спробуєте зробити її для когось іншого. Стати чудотворцем напередодні Різдва може кожен. Нагодуйте тварин біля під’їзду, віддайте одяг безпритульним людям, привезіть речі у дитбудинок. Зараз найкращий час, щоб зробити щось хороше.


Підбийте підсумки року і складіть план на наступний рік


Підсумовуючи рік, згадуйте все хороше, ваші досягнення і успіхи, приємні моменти і враження. Погане також згадайте, але зробіть висновки і відпустіть. Сконцентруйтеся на хорошому і занотуйте всі плани на майбутнє. Все, що хочете зробити напишіть на листочку чи в блокноті, при цьому не обмежуйте свою фантазію.


Придбайте подарунки


Обираючи подарунки у вас точно з’явить святковий настрій і віра у добро. Головне дарувати їх безкорисно, не чекаючи нічого натомість.

Не варто забувати про подарунки перед новим роком

Не варто забувати про подарунки перед новим роком

Обговорити ці традиції можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах