Відео: у Львові водій збив поліцейського і протаранив авто патрульних

У Львові водій збив поліцейського і протаранив автівку патрульних. Фото Варта 1.

У Львові водій збив поліцейського і протаранив автівку патрульних. Фото Варта 1.

Події
26 грудня 2019 10:31

У Львові водій збив поліцейського, протаранив автівку патрульних і намагався утекти.

Інцидент стався ввечері 25 грудня у центрі Львова. "Близько 23:10 в пішохідну зону в’їхав водій BMW 750LI і припаркувався на смузі руху громадського транспорту. До водія підійшов піший патруль і сказав забрати автомобіль і припинити правопорушення, яке водій проігнорував і пішов у розважальний заклад", — розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львова.

На місце прибув евакуатор і поліція, але водій вирішив залишити місце події. Оскільки його заблокували, він збив пішого поліцейського, вдарив машину поліції, що стояла попереду, і посунув її, щоб звільнити собі проїзд. Патрульні на вдареному автомобілі наздогнали нахабу на вулиці Кривоноса. 

Перевірка на стан сп’яніння не показала перевищення алкоголю. На водія склали протоколи за ст. 124 (ДТП); 122-2 (не виконання вимог про зупинку); 122-4 (втеча з місця аварії), винесено постанову за ст.122 ч.3 (порушення правил зупинки стоянки). За наїзд на поліцейського слідчі оформили протокол за ДТП з потерпілими. Автомобіль BMW евакуювали на арештмайданчик.

Як повідомила ZAXID.NET речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, того ж дня в обідню пору цього водія зупинили нетверезим за кермом з результатом 0,38 проміле. А день перед тим Галицький суд позбавив його водійських прав на рік і оштрафував на 10200 гривень за керування в нетверезому стані. У суді чоловік поводив себе зухвало, тож отримав ще один протокол за неповагу до суду.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах