Мотлох до стелі і таргани: львів'яни скаржаться на сусідок, які затопили під'їзд

В одній із багатоповерхівок Львова жінки зносять мотлох у квартиру

В одній із багатоповерхівок Львова жінки зносять мотлох у квартиру

Події
27 грудня 2019 16:29

В одній із багатоповерхівок Львова неблагополучні мешканці на четвертому поверсі затопили сусідів нижче. Як повідомляють "Надзвичайні новини", комунальники не змогли дістатись до труб, де стався прорив, через гори сміття. Тому мешканці самотужки вирішили розчистити помешкання.

 "Нестерпний запах з оселі давно заполонив будинок. Люди розбирають пекельну квартиру самотужки. Там ще й прорвало труби. До власників достукатися сусіди не змогли. Добряче підтопило третій і другий поверхи. Мешканці впевнені, що мати і донька, які проживають в квартирі — нездорові", – йдеться у сюжеті.

Власниці квартири реагували на сусідів агресивно і з лайкою. Сусіди викликали комунальників. Втім, вони не могли зайти у помешкання, через купи непотребу. Довелося перекрити воду у під’їзді.

Сусіди винесли з квартири кілька десятків пакетів зі сміттям. Втім, це лише мала частина того мотлоху, який вдалося прибрати. Адже вивільнити змогли тільки коридор.

За словами юристів, жінок можна виселити з дому, якщо медики визнають наявність хвороби у обох. У цьому випадку не потрібен нічий дозвіл або згода на їхню госпіталізацію.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах