Офіційно: названа дата запуску трамваїв на Замарстинівській

Вулицю Замарстинівську відкриють для проїзду

Вулицю Замарстинівську відкриють для проїзду

Події
08 сiчня 2020 17:48

Вулицю Замарстинівську відкриють для проїзду після півторарічного ремонту. Відновлення запланували на 16 січня. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Сьогодні, 8 січня, під час пробного запуску трамвая мер Львова Андрій Садовий розповів, що за час його каденції це була найскладніша для ремонту вулиця.

Сьогодні, 8 січня, по вулиці Замарстинівській запустили пробний трамвай

Сьогодні, 8 січня, по вулиці Замарстинівській запустили пробний трамвай

"Два роки Замарстинівська не бачила трамвая. Сьогодні — пробний запуск і фіналізація усіх робіт. Порадившись із підрядниками, можемо чітко озвучити дату, коли вулиця буде проїзною для машин, трамваїв, усіх, хто матиме бажання її побачити. Це — 16 січня. Іще тиждень має відстоятися бруківка, мають бути завершені фінальні роботи. Дворічний процес охоплював заміну мереж, колектора, замощення тощо. Замарстинівська — це найскладніша вулиця, яку ми мали в ремонті за 14 років", – зазначив Андрій Садовий.

Вулицю Замарстинівську відкриють для руху транспорту

Вулицю Замарстинівську відкриють для руху транспорту

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого, компанія "Онур", яка ремонтувла цю вулицю, повністю замінила інженерні мережі, проклала трамвайну колію, контактну мережу, замінила всі опори контактної мережі, облаштувала освітлення вулиці та повністю замостила проїжджу частину вулиці. Найближчим часом дороблять тротуари та заїзди до бічних вулиць.

Нагадаємо, навесні проект реконструкції вулиці Замарстинівської у Львові відправили на доопрацювання, а роботи на вулиці зупинили на невизначений термін. Згодом, в серпні на Замарстинівській розпочали роботи із заміни колектора. Окрім цього, під час реконструкції зрізали всі дерева.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах