Приїхали на канікули: до львівської лікарні з отруєнням потрапили п’ятеро дітей

До львівської лікарні госпіталізували з отруєнням п’ятьох дітей

До львівської лікарні госпіталізували з отруєнням п’ятьох дітей

Події
10 сiчня 2020 16:18

У Львові 10 січня госпіталізували з отруєнням п’ятьох дітей, які приїхали на канікули з Харкова. Школярів ушпиталили до львівської обласної інфекційної лікарні з діагнозом: гостра кишкова інфекція.

Як повідомили у пресслужбі департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, дітей оспіталізували сьогодні вночі зі скаргами на підвищення температури тіла, нудоту, частий рідкий стілець. Всі вони перебувають у стані середньої важкості. Вік дітей –11-15 років.

Наразі відомо, що діти протягом 21 години їхали поїздом, де вживали продукти, які взяли з дому. У Львові о 12:00 вони їли у кафе "Перша Гуральня", що на площі Ринок, 30. Там вживали картопляне пюре, курячу відбивну, борщ зі сметаною, салат з капусти. Вечеряли в закладі швидкого харчування "Пузата Хата", що на вулиці Січових Стрільців, 12, де споживали різні страви.

Всього на екскурсію до Львова приїхало 13 людей – діти у супроводі дорослих. Де і чим отруїлися діти з’ясовують працівники Львівського обласного лабораторного центру і Держпродспоживслужби у Львівській області.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах