ДТП біля Forum Lviv: винуватець має 13 постанов за порушення і вже рік позбавлений прав

Водій BMW, який в’їхав у заповнену людьми зупинку біля Forum Lviv, систематично порушує правила дорожнього руху. Фото tvoemisto.tv.

Водій BMW, який в’їхав у заповнену людьми зупинку біля Forum Lviv, систематично порушує правила дорожнього руху. Фото tvoemisto.tv.

Події
20 сiчня 2020 13:59

37-річний водій BMW, який в’їхав у заповнену людьми зупинку біля Forum Lviv, виявився систематичним порушником правил дорожнього руху. 

ДТП на зупинці "Куліша" трапилась о 18:25 19 січня. Постраждала дівчина, її з переломами забрала "швидка".

Водій BMW, який в’їхав у заповнену людьми зупинку біля Forum Lviv, систематично порушує правила дорожнього руху. Фото

Водій BMW, який в’їхав у заповнену людьми зупинку біля Forum Lviv, систематично порушує правила дорожнього руху. Фото "Варта 1".

Поліція офіційно повідомила, що ДТП скоїв 37-річний львів’янин, якого рік тому позбавили водійських прав. ZAXID.NET з’ясував, що йдеться про Назарія Жука, якого часто зупиняють у Львові за їзду без водійського посвідчення.

Жука позбавили водійських прав за ДТП, скоєну 18 січня 2019 року, коли він, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, в'їхав у електроопору на Богданівській. 

Відомо також, що в грудні 2018 року Назарій Жук вчинив кілька дрібних ДТП у Львові. Загалом з грудня 2018 року по 20 січня 2020 року патрульні виписали на цього водія 13 постанов за невиконання вимог дорожніх знаків і за керування автомобілем без водійського посвідчення.

Також львів'янин фігурував у кількох кримінальних справах. У 2014 році його засудили за незаконне виготовлення, зберігання та перевезення наркотиків до двох років умовно. У 2017 році Жука оштрафували на 850 гривень за крадіжку сумки з машини. У 2019 році суд призначив Назарію Жуку рік умовного покарання за крадіжку червоної ікри із супермаркету.

Зазначимо, що іспитовий термін Назарія Жука спливає 7 лютого цього року, однак через те, що він вчинив нове кримінальне правопорушення під час іспитового терміну, прокуратура може клопотати в суд про призначення Жуку реального покарання.

Поліція опублікувала відео зіткнення BMW із зупинкою біля Forum Lviv.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах