Коронавірус nCOV: чи святкуватимуть Китайський Новий рік у Львові

Коронавірус: чи святкуватимуть Китайський Новий рік у Львові.

Коронавірус: чи святкуватимуть Китайський Новий рік у Львові.

Події
24 сiчня 2020 13:02

Смертельний вірус із Китаю 2019-nCoV, від якого вже загинули щонайменше 26 людей, збентежив увесь світ. Сім великих міст у Китаї вже закрили на карантин:  Ухань (19 мільйонів мешканців), Хуанган (7.5 мільйона), Сяньнін (2.6 мільйона), Сяньтао (1.2 мільйона), Єчжоу (1.2 мільйона), Лічуань (1.1 мільйона) і Чібі (550 тисяч). Вакцини від коронавіруса nCOV поки що немає. 

Співробітники лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я заявили, що, аби убезпечити співвітчизників від смертельного вірусу 2019-nCoV, зустрічатимуть усі літаки з Китаю. 

VG Львів вирішив з'ясувати, чи не скасують триденне масове святкування Китайського Нового року у Львові через небезпечний коронавірус. Станом на 13:00 інформації про відміну святкувань на у центрі міста немає, тож панікувати не варто.

Китайський Новий рік у місті Лева цьогоріч святкуватимуть три дні. На площі Ринок можна буде скуштувати китайські пельмені, пиво та наливки, взяти участь у кулінарних майстер-класах, помилуватися світловим і вогняним шоу, зробити селфі з драконами і ще дуже багато цікавого. Детальніша програма — за посиланням.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах