Поліція шукає свідків аварії, у якій загинула Соломія Островська

Поліція шукає свідків аварії, у якій загинула Соломія Островська. Фото Соломія Островська/Фейсбук.

Поліція шукає свідків аварії, у якій загинула Соломія Островська. Фото Соломія Островська/Фейсбук.

Події
28 сiчня 2020 16:54

Поліція шукає свідків аварії, у якій загинула власниця львівської клініки естетичної хірургії Genesis Соломія Островська. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції у Житомирській області. 

Усіх, хто став свідком ДТП, чи має записи з відеореєстратора, просять звернутися до відділу розслідування злочинів у галузі транспорту, що за адресою: Житомир, Старий Бульвар, 5/37. Або ж зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію "102".

"За фактом смертельної ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні поліції. 

Нагадаємо, 25-річна Соломія Островська загинула в аварії увечері 19 січня неподалік села Кам'янка Житомирської області. Nissan Juke, за кермом якого перебувала львів'янка, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою Volvo. Внаслідок ДТП молода жінка загинула на місці трагедії. Її поховали у Львові на Личаківському кладовищі 22 січня.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах