Напилася з подружками: 13-річна школярка потрапила в реанімацію

На Львівщині в реанімацію з алкогольним отруєнням потрапила школярка

На Львівщині в реанімацію з алкогольним отруєнням потрапила школярка

Події
30 сiчня 2020 10:46

У місті Бібрка на Львівщині в реанімацію потрапила 13-річна дівчинка з ознаками алкогольного отруєння. Дівчинка вживала алкоголь разом зі своїми подругами. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

"Дівчинка потребувала реанімаційних заходів та лікування в реанімації, але дитину попутнім транспортом встигли привезли у найближчу лікарню", — повідомив медик Ігор Курч.

Після випитого у дівчинки раптово погіршилося самопочуття і її доставили до лікарні. Зараз, кажуть медики, стан дівчинки стабільний, вона перебуває під наглядом лікарів.

Поліцейські з‘ясували, що спиртне школяркам, на їх прохання, придбав у магазині 18-річний місцевий мешканець. Хлопцю загрошує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Також до адміністративної відповідальності буде притягнуто батьків дітей, які вживали  алкоголь. Санкцією статті передбачено накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Правоохоронці закликають батьків слідкувати за тим, як діти проводять своє дозвілля, а також пояснювати їм, яку шкоду здоров‘ю може завдати алкоголь та до яких, часто непоправних наслідків, може призвести його вживання. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах