"Золота" Театральна: у Львові зросте вартість паркування

У Львові зросте вартість паркування в центрі міста

У Львові зросте вартість паркування в центрі міста

Події
30 сiчня 2020 11:40

У Львові зросте вартість паркування в центрі міста. Найдорожчими планують зробити паркомісця на вулицях Театральній та Валовій. 

За 1 годину користування закритим майданчиком доведеться заплатити 30 гривень. Інші паркінги, що розміщені близько до центру міста, вартуватимуть 20 гривень (парковка на площі Міцкевича). А ціна на найвіддаленіші місця для стоянки буде 10 гривень (парковки на вулиці Личаківській та інші), повідомляє zaxid.net.

"Ми консультувалися з міжнародними експертами. І всі як один кажуть розвивати таку логіку, що чим ближче до центру паркується автомобіль, тим він дорожче має платити, бо менше місця і більше охочих. Таким чином ми можемо в перспективі навіть зменшити закоркованість міста", — розповів заступник директора департаменту житлового господарства Львівської міськради Андрій Білий.

Мешканцям центру запропонують придбати піврічний абонемент на паркування за 1400 гривень. Він дозволить залишати автомобіль біля дому в будь-який час.

Підвищення має розглянути бюджетна комісія, а потім сесія міськради. Якщо нові тарифи підтримають, то нові ціни введуть вже у березні.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах