Вилетів на тротуар: суд арештував водія, який під дією наркотиків врізався у натовп

Суд арештував водія, який перебуваючи під наркотиками, виїхав на тротуар і збив трьох людей на Львівщині. Скріншот із відео.

Суд арештував водія, який перебуваючи під наркотиками, виїхав на тротуар і збив трьох людей на Львівщині. Скріншот із відео.

Події
18 лютого 2020 10:49

Городоцький суд арештував чоловіка, який перебуваючи за кермом автомобіля під дією наркотиків, виїхав на тротуар і збив трьох людей на Львівщині. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Аварія сталася у суботу, 15 лютого, у місті Городок на Львівщині.

Одна з потерпілих розповіла Zaxid.net, що вона саме вийшла з маршрутки на зупинці громадського транспорту, як відчула сильний удар.

"Пройшли по тротуарі, напевно, метрів п'ять. Відбувся сильний удар ззаду. Ми не помітили і не відчули навіть. Дітей відкинуло в кювет, а мене — на дорогу, проїжджу частину. Того водія я не бачила, бо лежала, бо в мене поламані ноги. Я не могла підвестися і тільки кричала: "Чи живі діти?", — згадує потерпіла, яка просила не називати її ім’я.

Цю жінку та 22-річного юнака із забоями та численними переломами госпіталізували до Городоцької центральної районної лікарні. Наймолодшу потерпілу, 19-річну дівчину, з підозрою на черепно-мозкову травму, відвезли в львівську міську лікарню швидкої медичної допомоги.

Священник Михайло Греділь оголосив збір коштів для лікування Віри й Анастасії Дерманських.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах