"Це не технічна помилка": у ТЦ Вернісаж Lviv Mall прокоментувала інцидент із непристойним відео

Адміністрація торгового центру «Вернісаж Lviv Mall» прокоментувала інцидент щодо трансляції порно на екрані у центрі Львова.

Адміністрація торгового центру «Вернісаж Lviv Mall» прокоментувала інцидент щодо трансляції порно на екрані у центрі Львова.

Події
19 лютого 2020 11:14

Адміністрація торгового центру "Вернісаж Lviv Mall" прокоментувала інцидент щодо трансляції порно на екрані у центрі Львова.

Як пише ZAXID.NET, відбулося зовнішнє втручання у роботу рекламного табло. 

"Це підключилися перехожі з телефону, можливо, у них була спеціальна програма. Ми відео передамо поліції, щоб розібратися у ситуації. Це не ініціатива торгового центру чи наших працівників і не технічна помилка. Це було свідомо зроблено якимось непорядними людьми, які проходили повз", – розповіла адміністраторка "Вернісаж Lviv Mall" Уляна Неділько.

Адміністрація торгового центру

Адміністрація торгового центру "Вернісаж Lviv Mall" прокоментувала інцидент щодо трансляції порно на екрані у центрі Львова. Скріншот допису Ігоря Зінкевича.

За її словами, відео транслювалося менше хвилини, але завдало серйозних репутаційних збитків. На щастя, адміністратори закладу миттєво зреагували  і вимкнули непристойності. Нині готують заяву у поліцію.

Нагадаємо, на великому екрані у центрі Львова замість реклами несподівано ввімкнули еротичне відео. Це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах