Оголошено збір коштів: на львівських вулицях з'являться котівнички

У Львові встановлять пункти для годування вуличних котів

У Львові встановлять пункти для годування вуличних котів

Події
20 лютого 2020 10:19

У Львові вирішили встановити пункти для годування вуличних котів. Небайдужих львів'ян закликають долучитися до ініціативи. Про це повідомили на сторінці підприємства "Лев" у Фейсбук.

Ідею зі встановлення 300 котівничок подавали на конкурс міських проектів "Громадський бюджет Львова", втім для перемоги забракло 14 голосів. 

"Не так давно ми подавали на "Громадський бюджет" проект зі встановлення котівничок – інноваційних конструкцій для годування вуличних котів. І хоча голосування закінчилось для нас поразкою, кількість отриманих від вас голосів переконали в доцільності реалізації ідеї. Ми вирішили оголосити збір коштів на встановлення перших 100 котівничок в нашому місті", — йдеться у повідомленні.

Вартість однієї котівнички становить 1500 гривень разом з монтажем. Благодійник, який пожертвує кошти, може замовити адресне розміщення годівниці. Для цього треба звернутися в ЛКП. Охочим слід зайти на сайт підприємства, натиснути на кнопку Donate і в меню вибрати пункт "Вклад у благоустрій Львова. Придбання 100 котівничок".

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах