Везли в багажнику вибачатися: подробиці викрадення перехожого у Львові

З'явилися подробиці стрілянини і викрадення перехожого у Львові.

З'явилися подробиці стрілянини і викрадення перехожого у Львові.

Події
22 лютого 2020 08:58

Очевидці викрадення чоловіка і стрілянини на Науковій у Львові розповіли, як все було насправді.

Як виявилося, у четвер, 20 лютого, близько п’ятої вечора у місті Лева з'ясовували стосунки азербайджанці. Спершу обстріляли свого співвітчизника, тоді відлупцювали і запхали до багажника автомобіля. Поліцейські автомобіль наздогнали та звільнили бранця. Затримані розповіли причини події.

З'явилися подробиці стрілянини і викрадення перехожого у Львові.

З'явилися подробиці стрілянини і викрадення перехожого у Львові.

Того дня до поліції надійшло одразу шість викликів про подію. Патрульним вдалось упіймати спочатку один автомобіль – BMW, а згодом поблизу лікарні №8 на Навроцького зупинили ще одне авто – Chevrolet Epica, у якому перебував "заручник".

"Четверта людина знаходилась в багажнику, його було чутно, оскільки він стукав і кричав голосно. Відкривши багажник, виявили особу. Документів при собі не мав, на зовнішніх ділянках тіла було виявлено тілесні ушкодження", – розповів Zaxid.net заступник командира роти патрульної поліції Ярослав Смілянець.

Чоловік, якого везли у багажнику, за словами поліцейських, вів себе агресивно і патрульним довелось застосувати кайданки. Як з'ясувалося, усі учасники інциденту – уродженці Азербайджану. Стріляли з пневматичного пістолета, кулі від якого залишилися на місці події. Конфлікт був продовженням нещодавнього конфлікту між іноземцями.

"Як нам пояснив водій Chevrolet, кілька днів тому в них відбувся конфлікт. Цей чоловік, нібито наніс тілесні ушкодження своєму співвітчизнику. Після цього товариство везло його у лікарню №8, щоб він вибачився перед потерпілим", – пояснив лейтенант патрульної поліції Володимир Верениця.

Усю компанію доставили у Франківський райвідділ поліції. А чоловіка з багажника – до лікарні. За пригоду в стилі 90-х учасникам інциденту загрожує від 3 до 7 років ув'язнення за статтею хуліганство.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах