Відео: в під’їзді у Львові знайшли п’яного чоловіка з немовлям

В під’їзді у Львові знайшли п’яного чоловіка з немовлям. Фото: Телеканал Центральний

В під’їзді у Львові знайшли п’яного чоловіка з немовлям. Фото: Телеканал Центральний

Події
13 березня 2020 13:15

Напередодні, 12 березня, в під’їзді у Львові поліцейські знайшли п’яного чоловіка, який спав на землі, а біля нього повзало немовля.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, правоохоронців викликала перехожі жінка, яка помітила посеред вулиці Максимовича немовля в візочку. Заявниця повідомила, що немовля перебуває без нагляду дорослих вже близько години.

По прибуттю поліцейські дізнались, що за дитиною таки вийшов чоловік, проте він був в стані алкогольного сп’яніння. Оскільки місцеві поскаржились правоохоронцям, що батьки дитини постійно зловживають алкоголем і не мають постійної роботи, інспектори вирішили перевірити умови життя дитини та пішли до сім'ї малюка.

Коли патрульні піднялись на 5 поверх будинку, побачили 36-річного батька дитини, який спав під дверима квартири, та 4-місячне немовля, яке повзало поруч.

Поліцейські підняли дитину зі землі та постукали в двері. Двері до квартири ніхто не відчинив, проте через шум прокинувся батько маляти. Чоловік повідомив, що він один з дитиною.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і навіть не усвідомлював, що відбувається. Його доставили у Сихівський відділ поліції, де чоловік заснув у кріслі. До відділку також приїхала мати дитини. Як виявилось, сім’я стоїть на обліку як неблагодійна.

Справу цієї сім’ї передали соцслужбі та ювенальній превенції.

Нагадаємо, у Львові заборонили партнерські пологи через пандемію коронавірусу.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах