Підозрюють коронавірус: мешканцям двох сіл на Львівщині обмежили виїзд

Підозрюють корона вірус: мешканцям двох сіл на Львівщині обмежили виїзд  фото

Підозрюють корона вірус: мешканцям двох сіл на Львівщині обмежили виїзд фото

Події
20 березня 2020 17:13

Мешканцям двох сіл на Львівщині обмежили виїзд із їхніх населених пунктів через підозру коронавірусу Covid-19 у двох їхніх мешканців. Йдеться про Монастирок-Оглядівський та Оглядова, що належать до Радехівської ОТГ. Коронавірус підозрюють у 17-річного хлопця та його 47-річного батька. Обох госпіталізували.

«Вчора госпіталізували з підозрою на коронавірус юнака, мешканця с. Монастирок-Оглядівський. У нього температура була понад 38 градусів. Наразі також медики перевіряють людей, із якими він спілкувався. Його батько теж із контактної групи. Він військовий. Нещодавно якраз підписав контракт. Було широке коло спілкування. Тому на час обстеження та перевірок є обмежене пересування мешканців цих двох сіл: Монастирок-Оглядівський, де проживає приблизно 418 людей, та сусіднього Оглядова з населенням 11оо мешканців», – розповів ZAXID.NET голова Радехівської райдержадміністрації Степан Рудницький.

За його словами, мешканці намагаються зайвий раз не виходити з домівок і з розумінням поставилися до такого обмеження. Але заборони виїзду з сіл чи в'їзду в ці населені пункти немає. Також Степан Рудницький зазначив, що до сіл забезпечують довіз продуктів і всього необхідного. Поліція допомагає забезпечувати дотримання умов карантину.

Нагадаємо, станом на ранок п’ятниці, 20 березня, в Україні офіційно підтверджено 26 випадків, три з них – смертельні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах