Звідки приїхали: у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували ще дев’ятьох пацієнтів

Звідки приїхали: у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували ще дев’ятьох пацієнтів фото

Звідки приїхали: у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували ще дев’ятьох пацієнтів фото

Події
21 березня 2020 11:38

У Львові, з 21:00 години 20 березня до 09:00 години 21 березня, з підозрою на коронавірус госпіталізували ще дев’ятьох пацієнтів.

Про це повідомив виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько.

За його словами, до інфекційної лікарні госпіталізували вісьмох осіб із міст: Львів і Дрогобич. Також привезли пацієнтів із Кам’янка-Бузького, Жовківського району і Сокальського районів, Тернопільської області. Ще один пацієнт — громадянин Великої Британії, який уже 6 років проживає у Львові.

«Здійснюється обстеження пацієнтів, аналізи на COVID-19 будуть відібрані, після чого їх відправлять в Київ», — йдеться у повідомленні департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Додамо, що зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 42 особи. В усіх них є клінічні прояви гострої респіраторної інфекції. Стан усіх хворих — стабільний. На самоізоляції знаходяться дев’ять осіб. За увесь час виписано — 11 пацієнтів.

Нагадаємо, що станом на ранок суботи, 21 березня, в Україні офіційно підтверджено 41 випадок зараження коронавіусом COVID-19, три з них – смертельні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах