Сповідав і причащав: на Тернопільщині діагностували коронавірус у священника

Сповідав і причащав: на Тернопільщині діагностували коронавірус у священника фото

Сповідав і причащав: на Тернопільщині діагностували коронавірус у священника фото

Події
22 березня 2020 10:21

На Тернопільщині коронавірус Covid-2019 діагностували у священника. Нині отець перебуває в інфекційній лікарні, йому надається симптоматичне лікування

Про це VG Львів повідомили у Тернопільській облдержадміністрації.

 «57-річний житель Заліщиків в ізоляції, лікарі оцінюють його стан як середньої важкості. Чоловіку надається симптоматичне лікування. Встановлюються контактні особи. Їм буде рекомендовано самоізоляція», – йдеться в повідомленні.

Як пише Zaxid.net, коронавірус діагностували у пароха церкви Пересвятого Серця Христового УГКЦ отця Олега Винницького. У коментарі виданню він це підтвердив та повідомив, що нині перебуває в інфекційній лікарні, а його аналізи для додаткового підтвердження діагнозу відправили в Київ. За словами отця Олега, він не знає, як саме міг інфікуватися, оскільки під час богослужінь та сповіді контактує з великою кількістю людей.

У зв'язку з виявленням коронавірусу на території області місцева комісія з питань ТЕБ і НС проголосувала за введення на Тернопільщині режиму надзвичайної ситуації і рекомендувала таке ж рішення ухвалити міському штабу. Жителів Заліщицького та сусідніх до нього районів обмежать у пересуванні, на виїздах із районного центру встановлять поліцейські пости, правоохоронці будуть проводити температурний скринінг.

Нагадаємо, що станом на ранок неділі, 22 березня, в Україні офіційно підтверджено 47 випадків зараження коронавірусом COVID-19, три з них – смертельні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах