Неспокійна ніч на Пасічній: п'яні водії знесли все на своєму шляху

П'яні водії знесли все на своєму шляху. Фото: Всім.

П'яні водії знесли все на своєму шляху. Фото: Всім.

Події
23 березня 2020 11:57

Протягом ночі, 23 березня, на вулиці Пасічній у Львові п’яні водії двічі зносили дорожню інфраструктуру. Найбільше у ДТП «постраждали» острівки безпеки та дорожні знаки.

Про це VG Львів повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

Перший інцидент трапився близько 1:00 на перехресті вулиць Пасічна-Личаківська. Там «Audi» в’їхала в острівець безпеки, знесла світлофор та дорожні знаки.

За кермом автомобіля перебував 22-річний львів’янин. Патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на драгері показала 3,02 проміле. На щастя, у ДТП ні водій, ні його пасажир не постраждали. 

Згодом, о 3:00, на перетині вулиць Пасічна-Медової Печери трапилось ще одне ДТП - «Chevrolet Aveo» також в'їхало в острівець безпеки та знесло дорожні знаки. Водій, загубивши на місці пригоди номерні знаки та дзеркало, втік з місця ДТП.

Патрульні встановили винуватця дорожньо-транспортної пригоди. 42-річний львів’янин, припаркувавши своє авто біля під’їзду, пішов додому. Але відсипався він недовго. Патрульні швидко розшукали винуватця аварії, тож дружині довелося його розбудити. Водій-втікач був у стані сильного алкогольного сп'яніння і від перевірки відмовився. На нього склали три протоколи.

Нагадаємо, 22 березня на Львівщині зіткнулось два авто. Внаслідок ДТП біля Львова постраждало троє людей, а водія довелось вивільняти із стиснутого автомобіля.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах