Двоє у лікарні: біля Львова п'яний водій спричинив потрійну ДТП

Двоє у лікарні: біля Львова п'яний водій спричинив потрійну ДТП фото

Двоє у лікарні: біля Львова п'яний водій спричинив потрійну ДТП фото

Події
25 березня 2020 10:41

Пізно ввечері 24 березня на об’їзній дорозі Львова сталась потрійна ДТП. Зіткнення поблизу села Скнилів спричинив нетверезий водій, після чого залишив автомобіль і намагався втекти.

Як повідомили ZAXID.NET в патрульній поліції Львівщини, ДТП сталася близько 22:30. Автомобіль Ford Fiesta здійснив зіткнення з Renault Kangoo, який їхав у попутному напрямку. Унаслідок зіткнення Renault Kangoo відкинуло на смугу зустрічного руху, де автомобіль зіткнувся із Mersedes-Benz ML 320 , який від удару злетів у кювет. За словами свідків, винуватець аварії покинув автомобіль та втік з місця ДТП у бік дачних будинків села Скнилів.

Біля Львова сталась потрійна ДТПБіля Львова сталась потрійна ДТП

Патрульні вирушили на пошуки водія. Чоловік, 27-річний мешканець Пустомитівського району, сам підійшов і зізнався, що він є водієм Ford Fiesta.

В автопригоді постраждали 61-річний водій Renault Kangoo, мешканець Львова, та 17-річний пасажир цього авто. Їх госпіталізували у Пустомитівську лікарню.

Поблизу села Скнилів нетверезий водій спричинив ДТППоблизу села Скнилів нетверезий водій спричинив ДТП

За кермом позашляховика Mersedes-Benz ML 320 CDI був 26-річний львів’янин. Він не постраждав. Поліцейські доправили водіїв у лікарню швидкої допомоги на медосвідчення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах