За ніч: на Львівщині побільшало людей з підозрою на коронавірус

За ніч: на Львівщині побільшало людей з підозрою на коронавірус  фото

За ніч: на Львівщині побільшало людей з підозрою на коронавірус фото

Події
26 березня 2020 09:19

У період з 17:30 25 березня по 8:10 26 березня, на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулись ще 10 людей. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Львівської обласної держадміністрації.

За словами головної епідеміологині Львівщини Наталії Тімко, ці пацієнти зі Львова, Стрийського, Бродівського районів, смт Щирець, міста Жидачів, Нового Роздолу, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 53 людини.

На Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулись ще 10 людейНа Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулись ще 10 людей

Ще 54 пацієнти з підозрою – на самоізоляції. Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У однієї пацієнтки – наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 144 людини. За результатами тестів у 6 пацієнтів – грип. За увесь час виписано 37 пацієнтів. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах