Перший пішов: на Львівщині оштрафували порушника карантину

Перший пішов: на Львівщині оштрафували порушника карантину фото

Перший пішов: на Львівщині оштрафували порушника карантину фото

Події
31 березня 2020 11:35

На Львівщині вперше оштрафували порушника карантину – чоловік торгував продуктами та іншими товарами першої необхідності зі свого авто.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, громадянин порушив постанову Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

У п’ятницю, 20 березня, близько опівдня в одному з сіл Миколаївського району поліцейські помітили чоловіка, який попри встановленні правила поведінки під час карантину здійснював несанкціоновану торгівля з авто «Фольксваген».

Торгівля під час карантину. Фото: Національна поліція.Торгівля під час карантину. Фото: Національна поліція.

Правопорушником виявився 37-річний мешканець Миколаєва, що у Львівській області. Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення. Справу скерували до суду.

В свою чергу, Миколаївський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним та наклав на нього штраф у розмірі 17000 гривень. Також суд постановив стягнути з порушника судовий збір.

Нагадаємо, львів’ян, які ігноруватимуть карантин, будуть штрафувати. Зокрема порушників чекає покарання у вигляді штрафу, арешту або навіть ув’язнення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах