Тікав від поліції: на Джорджа Вашингтона п'яний водій вилетів на кільце

Тікав від поліції: на Джорджа Вашингтона п'яний водій вилетів на кільце фото

Тікав від поліції: на Джорджа Вашингтона п'яний водій вилетів на кільце фото

Події
31 березня 2020 12:21

Напередодні, 30 березня, близько 22:00 на вулиці Джорджа Вашингтона п’яний водій намагався втекти від поліції, але вилетів на кільце.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, водій авто «Opel Vectra» порушив правила дорожнього руху, тож поліцейські підійшли до авто. Проте керманич різко зачинився в транспорті та поїхав з місця зупинки.

Патрульні розпочали переслідування цього автомобіля і за допомогою проблискових маячків та звукової сигналізації подали сигнал про зупинку. Водій проігнорував вимогу та намагався втекти.

На перехресті вулиць Зелена – Пасічна водій-втікач не впорався із керуванням, наїхав на перешкоду та зупинився на кільці. Пояснити правоохоронцям свою поведінку 39-річний львів’янин не зміг, проте слова тут були не потрібні – у водія були ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік захотів пройти перевірку у медичному закладі. Лікарський висновок підтвердив здогадки поліцейських - керманич перебував в стані алкогольного сп’яніння.

На порушника склали три адміністративні матеріали та постанову. Справу скерують до суду.

Нагадаємо, у ніч на 27 березня на вулиці Богдана Хмельницького у Львові трапилася ДТП між трьома автомобілями. У винуватця аварії драгер показав 2,11 проміле.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах