Не самоізолювались: львівські поліцейські оштрафували двох заробітчан

Не самоізолювались: львівські поліцейські оштрафували двох заробітчан фото

Не самоізолювались: львівські поліцейські оштрафували двох заробітчан фото

Події
31 березня 2020 18:02

Сьогодні, 31 березня, львівські поліцейські оштрафували двох заробітчан, які нещодавно повернулись з-за кордону та не дотримались самоізоляції.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, під час перевірки дільничні офіцери поліції не виявили вдома двох чоловіків.

Порушниками, які знехтували правилами поведінки під час карантину, виявились 40-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району та житель Дрогобича віком 39 років. Обидва нещодавно повернулись з-за кордону та дали письмове зобов’язання щодо виконання правил карантину, зокрема двотижневого перебування на самоізоляції.

Правоохоронці склали на чоловіків протоколи про адміністративні правопорушення, які передбачать штраф від 17 тисяч гривень до 34 тисяч гривень.

«Повертаючись з-за кордону, громадяни дають письмові зобов’язання про те, що дотримуватимуться правил карантину та перебуватимуть чотирнадцять діб у самоізоляції. В такому зобов’язанні вони вказують адресу, за якою проживатимуть у цей період і поліцейські проводять спеціальні рейди, під час яких перевіряють як ці громадяни дотримуються умов самоізоляції, виявляють порушників та притягують їх до адміністративної відповідальності», - пояснив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Нагадаємо, евакуйовані українці з-за кордону масово відмовляються від обсервації. А до кінця цього тижня на Львівщині на COVID-19 протестують усіх заробітчан, які повернулись з-за кордону упродовж останніх двох тижнів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах