Вбивство підлітків на Львівщині: злочинці розповіли деталі катувань

Вбивство підлітків на Львівщині: злочинці розповіли деталі катувань фото

Вбивство підлітків на Львівщині: злочинці розповіли деталі катувань фото

Події
01 квiтня 2020 11:45

Двоє затриманих хлопців, віком 18 та 19 років, які вбили двох підлітків на Львівщині, розповіли деталі спланованого злочину. Інформація про зникнення двох неповнолітніх з міста Золочів - 16-річної дівчини та 17-річного юнака, надійшла у поліцію 17 березня. Їх оголосили безвісти зниклими.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, правоохоронці встановили, що підлітків могли вбити, а до цього причетні хлопців із Золочева. Двоє молодиків, які налагодили схему реалізації канабісу через Інтернет, роблячи закладки на території Львова та Золочева.

Душогуби розповіли деталі вбивства підлітківДушогуби розповіли деталі вбивства підлітків

«Зловмисники спланували вбивство – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалення тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, облили бензином, підпалили та закопали»,— розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Правоохоронці затримали двох наркоторговців за вбивство пари неповнолітніхПравоохоронці затримали двох наркоторговців за вбивство пари неповнолітніх

31 березня поліцейські затримали причетних до вбивств та торгівлі наркотичними засобами у порядку статті 208 Кримінального кодексу  України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Хлопці, віком 18 і 19 років, які торгували наркотиками, жорстоко вбили двох неповнолітніхХлопці, віком 18 і 19 років, які торгували наркотиками, жорстоко вбили двох неповнолітніх

Нагадаємо, 18 березня у квартирі в одному з будинків Львова на вулиці Величковського виявили труп чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах