Відео: у пожежі на Шевченка згорів пенсіонер

Відео: у пожежі на Шевченка згорів пенсіонер фото

Відео: у пожежі на Шевченка згорів пенсіонер фото

Події
02 квiтня 2020 14:38

Сьогодні, 2 квітня, близько 9:16 ранку в квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Шевченка у Львові сталась пожежа.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області, з вікна квартири, де й виникло займання, вибивався густий чорний дим. Рятувальникам довелось працювати в спеціальних апаратах захисту органів зору та дихання.

«На четвертому та п’ятому поверхах будинку знаходились люди, які через задимлення, самостійно не могли покинути свої помешкання. Оглянувши квартири та переконавшись у безпеці мешканців під’їзду, рятувальники вивели на свіже повітря 12 осіб, з них 4 дитини», - йдеться у повідомленні.

Двері у квартиру, де виникла пожежа, були зачинені. Коли вогнеборці з допомогою спецобладнання відчинили двері,  то виявили біля вхідних дверей тіло чоловіка без ознак життя. Загиблим виявився 72-річний власник квартири.

Гасити пожежу рятувальникам заважала велика захламленість - помешкання до стелі було щільно заповнене сміттям та іншими речима. Та о 9:52 вогнеборцям таки вдалось повністю ліквідувати пожежу.

Причини та обставини виникнення загорання з’ясовують.

Нагадаємо, 26 березня в селі Калинів Самбірського району виникло займання в житловому будинку. У пожежі загинув чоловік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах