На Яворівському полігоні знайшли тіла двох чоловіків: перші подробиці

На Яворівському полігоні знайшли тіла двох чоловіків: перші подробиці фото

На Яворівському полігоні знайшли тіла двох чоловіків: перші подробиці фото

Події
02 квiтня 2020 17:34

У лісосмузі на Яворівському полігоні, що на Львівщині, знайшли тіла двох чоловіків. Один загиблий – військовий-контрактник, другий – цивільний місцевий житель.

Як повідомляє ТСН, військовий служив за контрактом. Йому було 25 років, родом він з Чернігівщини. І попередньо його загибель кваліфікують як самогубство. За словами поліції, чоловік залишив передсмертну записку. Начебто через сімейні обставини вирішив звести рахунки з життям. Військовий жив в казармі поряд з полігоном. Увечері вийшов з казарми і вчасно не повернувся. Інші військові кинулися на пошуки. І знайшли тіло у лісосмузі. Чоловік начебто підірвався на саморобному пристрої.

Інше тіло військові знайшли під час пошуків свого товариша. Це 47-річний місцевий мешканець, якого ще у січні  оголосили зниклим безвісти. Чи була його смерть насильницькою, у поліції поки не кажуть.

"Особи встановлено, їх тіла скеровано на судово-медичні експертизи які встановлять остаточно причину смерті", – прокоментувала речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Нагадаємо, на Львівщині звів рахунки з життям 32-річний учасник АТО. Його тіло виявили 31 березня зранку, у будинку в селі Мавковичі Городоцького району, що на Львівщині.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах