У двох львівських медиків підтвердили COVID-19: що відомо

У двох львівських медиків підтвердили COVID-19: що відомо фото

У двох львівських медиків підтвердили COVID-19: що відомо фото

Події
03 квiтня 2020 12:13

Сьогодні, 2 квітня, до Львова прийшли ПЛР-тести двох лікарів – вони виявились позитивними, тобто в організмі знайшли COVID-19.

Як повідомили в пресслужбі ЛМР, обидва медики перебувають на ізоляції. В усіх осіб, які контактували з інфікованими лікарями, збирають матеріали для проведення ПЛР-тестування.

Один зі захворілих медиків — це лікар-анестезіолог львівської лікарні швидкої медичної допомоги. 47-річний чоловік перебував на самоізоляції, а після погіршення самопочуття звернувся до сімейного лікаря. Зараз пацієнт перебуває в інфекційній лікарні з пневмонією.

Інший лікар працював у 5-ій міській поліклініці, він перебував на лікуванні у 5-ій лікарні. Відомо, що він контактував з пацієнткою, в якої напередодні також виявили COVID-19. 54-річний медик перебуває на лікуванні в інфекційній лікарні.

Нагадаємо, наразі на Львівщині є 13 пацієнтів з підтвердженим діагнозом коронавірусу, з них двоє — вже одужали. Щодо стану пацієнтів, які перебувають в інфекційній лікарні, то 5 — у дуже важкому стані. Один вже підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах