Львів з мого вікна: туристичний центр запустив флешмоб у соцмережах

Львів з мого вікна: туристичний центр запустив флешмоб у соцмережах фото

Львів з мого вікна: туристичний центр запустив флешмоб у соцмережах фото

Події
03 квiтня 2020 13:04

На час карантину та в очікування Дня міста Львова, яке зазвичай святкують на початку травня, туристичний центр міста запустив флешмоб у соцмережах «Львів з мого вікна».

Як повідомили в туристичному центрі «Lviv.Travel», переможців оголосять 24 квітня.

«Весна увірвалась до Львова. Так хочеться насолоджуватись містом: гуляти, робити і постити фото. І нам теж хочеться, та все ж відповідальніше — залишатись вдома. Саме тому пропонуємо для вас домашній флешмоб — діліться виглядом Львова з вашого вікна. Розказуйте історії своїх вулиць і будинків, або ж просто добросусідські оповідки. Найцікавіші фото та історії потраплять на сторінку Lviv.Travel, а після карантину ще й подарунки вручимо», - йдеться у повідомленні.

Щоби долучитись до флешмобу, мешканцям міста потрібно опублікувати фото або відео з вікна на своїй сторінці в фейсбук або інстаграм, додати хештег #львівзмоговікна і тегнути сторінку @lviv.travel.

На момент розіграшу сторінка має бути відкритою, а пост доступний для перегляду. Тож 24 квітня автор посту, який набере найбільшу кількість вподобайок, отримає подарунок - брендовану каву або горнятко.

Також подарунки обіцяють авторам фото і відео, які найбільше сподобаються працівникам туристичного центру Львова. Переможці зможуть забрати свої подарунки після закінчення карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах