Відсьогодні львів'янам заборонено перебувати поза домом без захисних масок

Відсьогодні львів'янам заборонено перебувати поза домом без захисних масок фото

Відсьогодні львів'янам заборонено перебувати поза домом без захисних масок фото

Події
06 квiтня 2020 16:39

З понеділка, 6 квітня, у Львові заборонили мешканцям перебувати за межами помешкання без захисної маски чи респіратора. Відповідне рішення прийняте комісією техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у Львові на виконання рішення уряду від 2 квітня.

Також відсьогодні у місті посилили й інші карантинні заходи. Окрім заборони перебувати за межами оселі без захисної маски, заборонено відвідувати спортивні та дитячі майданчики, парки, сквери, зони відпочинку та лісопаркові зони (окрім вигулу тварин однією людиною); переміщуватись групою більш ніж дві особи (окрім супроводу дітей чи в разі службової необхідності). Заборонено відвідувати установи та заклади, що надають паліативну допомогу, установи соціального захисту, крім тих, які надають послуги екстрено.

З 6 квітня дітям до 14 років заборонено перебувати в громадських місцях без батьків. А дорослі зобов’язані мати з собою документи, що посвідчують особу.

Окрім того, мешканцям заборонено самовільно залишати місця самоізоляції! Поліція має посилити патрулювання міста, аби забезпечити контроль за дотриманням режиму самоізоляції.

Нагадаємо, впродовж 5 квітня у Львівській області підтвердили одинадцять нових випадків захворювання на коронавірус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах