І до церкви не ходи: «Укрпошта» доставлятиме львів'янам освячені паски

Принесуть додому: «Укрпошта» безкоштовно доставлятиме освячені паски фото

Принесуть додому: «Укрпошта» безкоштовно доставлятиме освячені паски фото

Події
09 квiтня 2020 12:36

Вже з понеділка, 13 квітня,  «Укрпошта» почне безкоштовно доставляти освячені паски в домівки українців. Зробити замовлення  можна включно до 12 квітня.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Замовити безкоштовну доставку великоднього хліба можна на сайті «Укрпошти» або через контакт-центр 0 800 300 545. А з 13 до 17 квітня, в залежності від дати замовлення та населеного пункту, листоноші чи кур'єри приноситимуть освячені паски додому.

«Мав за честь звернутися до предстоятелів Православної Церкви України Блаженнішого Митрополита Епіфанія та Української греко-католицької церкви Блаженнішого Святослава за благословенням та освяченням пасхальних хлібів для всіх тих українців, хто дотримується заходів карантину і проведе Великдень вдома», – підсумував міністр Владислав Криклій.

Попри безкоштовну доставку, потрібно буде заплатити за саму паску: 300-грамова паска коштує 30 гривень, а паска, вагою 450 грамів – 50 гривень.

Нагадаємо, під час карантину через пандемію коронавірусу у Львові продаватимуть освячену в церкві вербу з доставкою додому.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах