Мама втекла з пологового: до новонародженої дівчинки приїхала бабуся

Мама втекла з пологового: до новонародженої дівчинки приїхала бабуся  фото

Мама втекла з пологового: до новонародженої дівчинки приїхала бабуся фото

Події
09 квiтня 2020 17:00

Новонароджену дівчинку, яку 6 квітня у хостелі народила 33-річна жінка з Херсона, забере бабуся. Породілля, яку після стрімких пологів забрала «швидка», втекла з Львівського обласного перинатального центру. Жінку досі не знайшли. 

Втекла у халаті і капцях

Заступник директора з медичної частини Львівського обласного клінічного перинатального центру Олександр Сімкін у четвер, 9 квітня, розповів ZAXID.NET, що 33-річна породілля Ксенія П., яка три дні тому втекла у капцях і халаті з пологового, залишивши дитину, більше туди не поверталася, навіть для того, щоб забрати свої особисті речі. Новонароджена дівчинка здорова, її віддадуть бабусі.

Що відомо про бабусю

Начальник служби у справах дітей Львівської міськради Ростислав Тимків каже, що 59-річна бабця приїхала з Херсона. Вона вже звернулася з відповідною заявою до органу опіки і піклування Сихівського району Львова. Зараз дитині оформляють свідоцтво про народження, після цього їй дадуть дозвіл забрати внучку з пологового. 

«У нас є відповідні документи служби у справах дітей міста Херсона. Вони були за адресою майбутнього проживання дитини, є відповідні акти, характеристика на бабусю з місця роботи. Тобто, у нас немає ніяких підстав відмовити їй забрати дитину з пологового будинку», – повідомив Ростислав Тимків.

За даними соціальних служб Херсона, які є у розпорядженні львівської служби у справах дітей, 59-річна жінка проживає у Херсоні у трикімнатній квартирі з іншою донькою (не мамою дитини), де є всі умови для виховання дитини. Також відомо, що вона працює у ясельній групі дитячого садка, де про неї надали позитивну характеристику.

Рідні про вагітність не знали

Маму дитини досі розшукує поліція. Відомо, що Ксенія П. не спілкувалася з родичами у Херсоні, а проживала деякий час у Львові. Її рідні навіть не знали, що вона була вагітна.

Зникає не вперше

За попередньою інформацією, у жінки вже є двоє дітей. Родичів жінки встановили через комунікацію львівської поліції з поліцією Херсона.

Зазначимо, що жінку з аналогічним прізвищем, маму двох дітей, вже оголошували у розшук влітку 2017 року в Херсоні, про що повідомляли місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, львів'янка хотіла продати немовля. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах