Не врятували: помер 39-річний дитячий хірург Мар’ян Захарусь

Не врятували: помер 39-річний дитячий хірург Мар’ян Захарусь фото

Не врятували: помер 39-річний дитячий хірург Мар’ян Захарусь фото

Події
10 квiтня 2020 13:02

Вчора, 9 квітня, у Львові у віці 39 років помер дитячий хірург Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру («Чорнобильська лікарня») Мар’ян Захарусь. Про причину смерті у медзакладі не повідомляють.

Проте, як пише ZAXID.NET, лікар помер від важкої форми пневмонії, яка супроводжувалася супутніми захворюваннями.

«Сьогодні відійшов у вічність наш щирий друг, колега, молодий талановитий лікар, дитячий хірург, який урятував безліч життів Мар'ян Захарусь. Біль розриває душу й годі знайти слова втіхи для його рідних та близьких. Мар'ян, його щирість і доброта, назавжди залишаться в наших серцях», – йдеться у повідомленні.

Директор Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Андрій Синюта у розповів, що Мар’ян Захарусь помер від важкої хвороби, не уточнивши подробиці. Аналізи на коронавірус показали негативний результат.

«Він був добрий хірург, спеціаліст. Як людина доброзичливий, життєрадісний. Це велика втрата», – зазначив Андрій Синюта.

Мар’ян Захарусь близько восьми років працював хірургом у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Його знали і поважали багато батьків, які зверталися до нього зі своїми дітьми. Молодий лікар не був одружений. Без сина залишився батько.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах