З вагами і канабісом: у Львові випадково затримали молодого наркоторговця

600 тисяч — на вітер: 25-річний львів’янин торгував наркотиками фото

600 тисяч — на вітер: 25-річний львів’янин торгував наркотиками фото

Події
10 квiтня 2020 13:40

У Львові правоохоронці затримали 25-річного наркоторговця. Чоловіка викрили випадково через підозрілу поведінку. Хвилювався львів'янин не даремно, адже мав з собою чимало забороненого "товару", загальною вартістю 600 тисяч гривень.

«Під час поверхневої перевірки виявили у нього дев’ять поліетиленових пакетів і чотири згортки з наркотичною речовиною канабіс загальною вагою близько одного кілограма», - повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини. 

У Львові затримали торговця наркотикамиУ Львові затримали торговця наркотиками

Окрім цього, у чоловіка вилучили фольговий згорток із амфетаміном, вагою близько 80 грамів, тисячу таблеток, схожих на психотропну речовину «МДМА», паперовий згорток із канабісом, електронні ваги, а також пристрої і засоби для виготовлення та маркування психотропних таблеток «МДМА».

Загальна вартість виявлених наркотичних та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько шістсот тисяч гривень. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Правоохоронці затримали 25-річного львів’янина з наркотикамиПравоохоронці затримали 25-річного львів’янина з наркотиками

Таким чином поліцейські перекрили канал постачання канабісу із Запорізької області до Львова.

За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють весь ланцюг злочинної діяльності львів’янина.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала двох львівських поліцейських, які підозрюються в розповсюдженні та збуті наркотиків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах